Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Svampen - 18 mars 2010 20:58

Ja,just nu är jag på skrivhumör men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så vi får helt enkelt se vad det blir.


Idag är det Torsdag, veckans värsta skoldag. Jag började dagen med Kultur och idehistoria och där lyssnade vi på Vivaldi, det var ganska soft för man behövde bara hålla med. På matten så fick vi en massa uppgifter att göra och jag fick alla rätt förutom två så det var duktigt av mig.

Jag skolkade idag från en lektion, shame on me...Men det var trevligt att dricka Kaffe med glass och prata med Sania och Shawnee, jag tycker om dom två flickorna väldigt mycket och jag känner mig ovanligt lugn vid dom och dom är förstås väldigt trevliga att vara med. Jag tycker att jag har varit mycket med vänner på sistone och det är jätteskönt att jag kommer tillbaka till mig igen, känns som jag har hittat tillbaka till mig ganska mycket igen än hur det var förut.


Jag undrar om folk tycker om mig, dom borde ju göra det men man vet ju aldrig! Tänk om alla i hemlighet snackar skit bakom min rygg och att dom egentligen tycker att jag är skitjobbig... Fast isåfall borde det ha märkts mer,jag vet inte.

Jag försöker vara så snäll och trevlig som jag kan men fortfarande vara mig själv och inte bli en mes (men jag kanske är en mes, vad vet jag?). Jag tycker allafall om att vara mig.


Anyway, innan Psykologin idag så gick jag från navet till skolan igen och...Ja vad ska jag säga? Jag hade grova problem att ta mig framåt, jag kunde inte tänka klart och jag visste inte vad jag gjorde... Jag försökte få kontroll över mig själv men det gick nog inte alltför bra så jag höll på att bli påkörd tror jag. Det enda jag kommer ihåg av det att helt plötsligt står Linn vid mig och jag kommer inte på något annat att göra än att ge henne en kram...Fan vad jag mådde konstigt där, tur att jag träffade på Linn annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort.


Inatt vaknade jag med att det var jättemycket blod i sängen och jag hade nya sår på mig...Det var inte speciellt trevligt med tanke på att det var ganska mycket blod. Jag hittade även en av mina knivar och den var blodig så jag har en liten aning om vad jag kan ha gjort, tror jag ska flytta knivarna en bit ifrån sängen... På tal om säng så borde jag byta ben på min säng för dom är ganska vingliga, jag borde allafall dra åt dom lite men jag är naturligtvis för lat.


Facebook nästa! Jag har bestämt mig att det enda sättet att slippa ha tio släktingar efter mig som vill att jag ska skaffa facebook är att skaffa det... Jag har lovat att göra det den här veckan så vi får se om det blir av eller ej... Jag vill egentligen inte men det är värt att skaffa för att slippa jobbiga släktingar och vem vet, det kanske kan vara intressant...jag kan ju starta en grupp och hoppas på att förändra samhället -.-


Anyway, det här inlägget blev ganska random men så får det vara, är man på skrivhumör så är man.


Jag ska antagligen på West Coast Riot också, jag vill verkligen det.

Undra vilka det är som läser min blogg egentligen? Jag vet två som gör det,kanske bara är dom två?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Guestbook


Ovido - Quiz & Flashcards