Alla inlägg den 8 april 2010

Av Svampen - 8 april 2010 22:42

Idag har jag haft en jäktisk dag. Jag måste bara skriva om när jag nästan missade bussen : Jag skulle in till stan och träna och det fanns bara en buss som jag kunde ta utan att bli sen och jag blev naturligtvis sen...Jag spran typ 4 km för att ta bussen till träningen, lite ironiskt, men jag hann! Och jag var svettig som fan.


Det dåliga som hänt idag är väl mina tankar...Det känns som jag oroar  mig fasligt mycket i onödan men jag kan liksom inte hjälpa det!

Det är deras fel,dom sprider lögner i min skalle...Det som jag kallar för dom är som röster i min skalle som säger åt mig vad jag ska tänka, egentligen är dom som tankar men ändå inte. Jag vet hur jag ska skilja på dom och mina egna tankar men dom kan vara väldigt...Övertygande.


Idag på träningen så var det en gubbe (på 50 bast?) som frågade ut mig om mina ärr, det var skönt att han var intresserad och inte hade så många förutfattade meningar. När jag berättade om min uppväxt blev han ganska upprörd och började skälla på massa saker. Det var en rolig gubbe men det förvånar mig att jag berättade så mycket för honom, det borde jag kanske inte gjort!  Har problem på att lita på folk...Vet inte om jag riktigt kan lita på någon, minst sagt mig själv.

Nu orkar jag inte skriva mer och det här blev ganska pladdrigt.


Hoppas dagen har varit bra för er alla, imorgon ska jag till Sania och förhoppningsvis blir det bra och trevligt,utan att jag gör bort mig.

Av Svampen - 8 april 2010 10:00

Just det! Jag kom och tänka på att det är val i år. Är det inte rekord på förstagångsväljare? Jag har för mig att någon har sagt det till mig,det verkar inte som politikerna räknar med det.


Sen den här diskussionen om att SD kanske kommer in i riksdagen, vad är det att diskutera? Jag sympatiserar verkligen inte med dom men jag är för demokrati och det finns en anledning till att folk röstar på dom : dom sympatiserar helt enkelt med dom. Ska vi inte acceptera att det finns vanliga medborgare som får tycka så? Då är SD helt plötsligt ett hot som ska frysas ut.

Personligen tror jag att även om SD kommer in riksdagen så har dom ju absolut ingen majoritet,dom kommer ju inte direkt få sina frågor igenom.


En kompis till mig är utomlands...Jag saknar henne otroligt mycket för vi brukar ha pratat ungefär minst 15 minuter om dagen med varandra, nu har jag inte hört något på en vecka och det känns nog mest lite ovant. Jag tror jag belastar henne för mycket med mig, med hur jag mår och mina frågor för hon får direkt inte så mycket tillbaka tror jag. Hon orkar ju knappt med sig själv då hon har ätstörningar och så.


Och till Shawnee : om du läser det här så är du en ond människa! :)

Den där grejen du har med att skriva ner klockslag...Det har smittat av sig på mig rejält! Får jag inte skriva ner dom så får jag nästan panik, shame on thou!

Nä men det är inte ditt fel :P


På söndag ska KalleNinja spela på en musiktävling...Det är typ delfinal och jag pallar verkligen inte av att spendera en hel dag på en massa workshops för att sedan spela 2 låtar men om man går vidare så vinner man ju en massa trevligt.


Nu ska mina intensiva bloggläsare vila :) Jag ska gå och äta frukost!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Guestbook


Ovido - Quiz & Flashcards