Alla inlägg den 17 april 2010

Av Svampen - 17 april 2010 01:03

Ja idag är det Fredag (egentligen inte för klockan är över ett och jag har nyss kommit hem men jag var så skrivsugen så det blir ett inlägg ändå) och jag har blöta fötter för jag klev i en vattenpöl!

Nyss kommit hem från Pipeline,Broken Aris,Scarlet Radio och Masshysteri spelade, och det var trevligt som vanligt. Jag gick dit med Linn som hade varit med mig innan och vi åt god middag och kollade på Dorkness Rising (svinbra film!). Det var skittrevligt att Linn var här och det var skönt att få prata lite med henne och så.

Jag stannade kvar extra på Pipeline (som jag alltid gör) och snodde deras chips och städade lite åt dom,sedan gick jag hem till pappa och på vägen träffade man som vanligt en massa fyllehundar. Dom har fortfarande samma "kreativa" kommentarer om mitt utseende som dom inte vågar säga i nyktert tillstånd, jag tycker fan synd om vissa människor. Tänk om jag tycker samma sak om deras klädstil? Fan vad mycket skit jag skulle få av allmänheten om jag gick runt och skrek fjortisäckel till folk för jag får tåla kommentarer när jag väljer att jag vill klä mig som jag gör. Jag tar inte illa upp över kommentarerna men det är en rolig tanke om det skulle vara ombytta roller (Fast jag tycker att 40-50 åringar borde vara mognare än att skrika kommentarer till en  17-åring).


När Linn var här fick jag världens sammanbrott som var ganska värre än det brukar vara så det var bra att hon var här, hon räddade mig från att göra onödigt dumma saker,


Imorgon ska KalleNinja spela i Örnsköldsvik, jag hoppas det går bra för jag har sett fram emot spelningen. Det ska bli kul att spela i Ö-vik för det var längesedan man var där nu, har nog aldrig gått i deras stad direkt så det ska bli intressant att se vad som finns där mer än Paradisbadet och Ett skidhoppstorn.

Om det är någon stackare som läser min blogg och bor i Ö-vik eller vill ta sig dit så får ni mer än gärna komma till Sliperiet och se oss, jag har ingen aning om vart det ligger än men om ni kommer får ni fråga runt!


Jag överväger att gå och lägga mig för jag är lite trött faktiskt, pappa kommer hem om 7 timmar och då lär jag ju ändå vakna...

Godnatt på er,mina trogna bloggläsare (Dvs 0?)!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Guestbook


Ovido - Quiz & Flashcards